Opi lisää siitä, miten eri eläimiä leikataan ja mitä lihan yksityiskohtia niistä saadaan – klassisista epätavallisempiin leikkuuvaihtoehtoihin, jotka on mukautettu anatomiaan, ruoanlaittoon ja vuodenaikaan.
🐄
Naudanlihan ruho tarjoaa lukemattomia lihan yksityiskohtia ja leikkausvaihtoehtoja. Tässä esittelemme klassisia yksityiskohtia, mutta myös joitakin epätavallisempia tuotteita.
🐖
Sianlihanpalat ovat usein kausiluonteisia, ja talvella tarjoillaan suurempia paloja, kuten kinkkua, kun taas kesälle on ominaista annoskokoiset palat.
🐑
Koska karitsan lihakset ovat pienet, sitä ei leikata täysin anatomisesti. Sen sijaan pienemmät palat jätetään yhteen lihasryhmiin, joilla on yhteiset kypsennysajat.
©Oy Tajma Ab 2025